AN EYE FOR TALENT

Accountmanager DIY

Functie categorie
Sales & Marketing
Bedrijf
Legrand Group Belgium
Regio
Vlaanderen
Logo Legrand
Bedrijfsomschrijving

Legrand Group Belgium in Diegem is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciële, industriële en residentiële markt. Het Belgische bedrijf is een filiaal van de Franse Legrand Group die met 39.000 werknemers in meer dan 80 landen een omzet van ruim 6 miljard wereldwijd realiseert. Legrand Group Belgium richt zich onder andere op de doe-het-zelfmarkt met een ambitieus, innovatief productgamma en een goede voeling met de markt. Om daar mee voor in te staan, zoekt Legrand een (m/v):

 

Accountmanager DIY

 

Functie omschrijving

De voelsprieten van Legrand in de markt, dat ben jij. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de retail en de bekende doe-het-zelfketens. De rayonverantwoordelijken en winkeldirecteurs leren jou kennen als een partner voor al hun vragen over het DIY-assortiment van Legrand. Jij bent de link tussen wat overeengekomen is met de aankoopcentrales en Legrand.

Samen met je collega’s op het hoofdkantoor werk je mee aan een ruim DIY-aanbod dat echte antwoorden biedt op de vragen van doe-het-zelvers. Je denkt mee over de juiste manier om producten in de markt te zetten en implementeert promo-activiteiten. Legrand rekent op jou om voortdurend te weten hoe tevreden onze klanten zijn. En dankzij jouw uitstekende relatiebeheer zijn we daar helemaal gerust in.

Profiel

Commercieel denken is een tweede natuur voor jou: jij gelooft in de kracht van commerciële relaties op lange termijn en weet hoe je ze moet onderhouden. Je combineert een analytische blik met een goed gevoel voor marketing. Het juiste initiatief op het juiste moment: daarmee weet je het vertrouwen van klanten te winnen. Jouw dynamische attitude maakt van jou de gedroomde ambassadeur voor Legrand. Een hogere opleiding is mooi meegenomen, of je toont ons door je ervaring en ambitie dat je alle kwaliteiten hebt die we zoeken. Als je ook een mondje Frans spreekt, is dat een pluspunt.

Aanbod

Legrand biedt jou een boeiende en uiterste gevarieerde commerciële functie in een organisatie met een ijzersterke merknaam en een zeer ruim assortiment. Heb je de ambitie om op termijn door te groeien binnen de organisatie? Dan luisteren we daar graag naar en geven we je alle kansen. Legrand biedt alle werknemers een soepele structuur aan op mensenmaat en een bedrijfscultuur die de ontwikkeling van medewerkers ondersteunt. Je kan rekenen op gemotiveerde collega’s, een stimulerende werkomgeving en een motiverend salarispakket met een bedrijfswagen, home office en extralegale voordelen.

Upload vereisten