AN EYE FOR TALENT

Hired: Sales Manager België

Functie categorie
Sales & Marketing
Bedrijf
Pearson TalentLens
Regio
België
Logo Pearson TalentLens
Bedrijfsomschrijving

Pearson is wereldwijd vertegenwoordigd door 35.000 werknemers. Al 90 jaar wordt er nauw samengewerkt met onderzoekers en auteurs binnen drie bedrijfsonderdelen: Education, Clinical en TalentLens. Pearson TalentLens ondersteunt HR afdelingen bij selectie- en ontwikkelvraagstukken door het inzetten van de juiste psychologische tests en vragenlijsten. 

Om hun netwerk in België op te volgen én verder uit te bouwen zoekt Pearson een gemotiveerde en innovatieve (m/v):

 

Sales Manager België

 

Functie omschrijving

Als Sales Manager ben jij het visitekaartje van Pearson in België. Je legt vlot linken naar HR-verantwoordelijken en decisionmakers op managementniveau: je overtuigt hen om met Pearson TalentLens een langdurige relatie op te bouwen. Je onderhoudt en reactiveert bestaande klanten, maar de nadruk binnen deze functie ligt op marktverkenning en prospectie van nieuwe klanten. De wetenschappelijke aanpak van Pearson TalentLens maakt van jou een ‘consultative seller’ die oplossingen op tafel legt voor klantennoden die je stap voor stap detecteert.

Jouw dagelijkse taak focust op de verdere uitbouw van een netwerk dat je planmatig benadert en overtuigt. In deze functie schakel je vlot over tussen verschillende contactlevels: van uitvoerende en administratieve contacten, tot managers van kleine kmo’s en grote internationale ondernemingen.

Profiel

Als Sales Manager leg je makkelijk contacten en onderhoud je vlot je professionele netwerk. Je hebt een afgeronde hogere opleiding en aantoonbare ervaring is een plus. Je bent een initiatiefnemer die niet bang is om persoonlijke ideeën op tafel te leggen en te argumenteren tegenover collega’s.

Met de combinatie van onze wetenschappelijke aanpak en je oprechte interesse in HR overtuig je klanten makkelijk van efficiënte en innovatieve oplossingen in selectie en ontwikkeling. Uiteraard werk je zelfstandig als het gaat over je planning en organisatie. Je overtuigt ons vooral met je ambitie om organisaties mee te trekken in een langdurig partnership. Uiteraard spreek je vlot Nederlands en Frans.

Aanbod

Je werkt vanuit je home-office in België en krijgt een ruime vrijheid om je job in te vullen. Pearson biedt je een gevarieerde functie binnen een aangenaam en dynamisch team. Zeer mooie arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijke bonus en extralegale voorwaarden zijn voorzien.

Upload vereisten