AN EYE FOR TALENT

Management Assistent(e)

Functie categorie
Administratief
Bedrijf
Interalu
Regio
Antwerpen
Logo Interalu
Bedrijfsomschrijving

Interalu N.V. gevestigd in Wilrijk, is al meer dan 45 jaar een gerenommeerde speler op de markt in metalen plafonds. In België is Interalu marktleider voor klimaatplafonds. Deze plafonds zijn bijzonder praktisch om temperatuur, luchtvochtigheid en akoestiek te beheersen en worden vaak gebruikt in utiliteitsbouw en kantoren. Interalu blijft zich concentreren op innovatieve oplossingen en duurzaamheid, niet alleen in hun producten maar ook in hun eigen werkwijze.

Interalu is op korte termijn op zoek naar een allround:

 

Management assistent(e)

 

Functie omschrijving

Als management assistent(e) ben je de rechter- én linkerhand van de general managers. Je beheert de dagelijkse agenda, woont directievergaderingen bij en verstuurt uitnodigingen en verslagen. Alledaagse kleine en grote officevragen los je met de glimlach op: prints maken, bestellingen opvolgen, documenten vertalen en offertes of lopende projecten organiseren of archiveren. Samengevat: je zorgt voor een perfect georganiseerde en gestructureerde office-omgeving voor de algemene directie.

Je werkt niet uitsluitend voor het management maar je beantwoordt ook vragen van andere collega’s. Als allrounder volg je tevens het economaat op, een deel van de facturatie en bepaalde zaken voor productie.  Met andere woorden: je collega’s weten dat ze op jou kunnen rekenen als ze je nodig hebben.  Dat je alles even checkt voor of na elke meeting, vind je gewoon logisch. Vandaag ook nog briefpapier bestellen of de schoonmaakfirma contacteren voor een extra shift? De dag van een management assistent(e) ziet er nooit hetzelfde uit.

Profiel

Flexibiliteit, discretie en oog voor detail zijn je belangrijkste eigenschappen. Als vertrouweling van de directie kan je snel, efficiënt en resultaatsgericht multitasken. Je denkt positief en hebt een gestructureerde aanpak om de vele kleine en grote opdrachten afgewerkt te krijgen. Je legt makkelijk contact met alle medewerkers en communiceert professioneel met klanten, leveranciers en zakelijke relaties. Uiteraard spreek en schrijf je foutloos Nederlands en Frans en je hebt een zeer goede kennis van het Engels. Je hebt de nodige ervaring en overtuigt ons met enkele jaren organisatie in een professionele omgeving.

Aanbod

Je komt terecht in een sterke internationale onderneming met zeer gevarieerde taken. Als management assistente krijg je alle ruimte om je eigen omgeving en verantwoordelijkheden uit te bouwen. Tegenover jouw inzet en engagement staat een aantrekkelijk loon met extralegale voorwaarden.

Upload vereisten