AN EYE FOR TALENT

Draaier / Frezer / CAD-CAM

Functie categorie
Technisch
Bedrijf
Demeyere
Regio
Herentals
logo Demeyere
Bedrijfsomschrijving

Sinds de oprichting in 1908 is Demeyere uitgegroeid van een familiale Belgische onderneming tot een wereldreferentie in roestvrijstalen kookgerei. Al meer dan 100 jaar werkt Demeyere aan topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie, wat maakt dat de roestvrijstalen potten en pannen een plaats veroverden in zowel particuliere als industriële keukens wereldwijd. Liefde voor design is een belangrijke succesfactor, maar Demeyere dankt haar succes ook aan haar zeer loyaal en hoogkwalitatief personeel.

Demeyere maakt deel uit van de Duitse groep Zwilling J.A. Henckels, maar de ontwikkeling, productie en verkoop gebeuren vanuit Herentals. Om de uitbreiding en modernisering van de activiteiten op deze site op te vangen is Demeyere op zoek naar een gedreven (m/v):

 

Draaier / Frezer / CAD-CAM / Matrijzenexpert

 

Functie omschrijving

Als ervaren draaier/frezer sta jij in voor de bediening van onze verspanende machines. De knowhow van Demeyere zit vooral in het ontwerp en de aanmaak van matrijzen. Onder begeleiding van een ervaren collega leer je de machines kennen tot je ze zelfstandig kan bedienen op basis van mechanische tekeningen en documentatie van onze leveranciers. Na een inwerkperiode is het de bedoeling dat je complexe instructies zelfstandig kan instellen, zowel manueel als via CAD/CAM. In deze functie krijg je de kans om door te groeien tot een echte ‘tooling’-expert van Demeyere. Misschien geef je over een paar jaar wel zelf opleiding aan nieuwe collega’s!

Profiel

Kennis van verspanende en mechanische bewerkingen en machines heb je absoluut nodig. Verder verwachten we van jou veel bereidheid om bij te leren en op termijn zelfstandig te werken. Stel je een probleem vast? Dan neem je zelf het initiatief om een oplossing te zoeken, onderdelen te bestellen en alternatieven te bedenken. Je bent in staat om voort te bouwen op je basiskennis van alle tools (dieptrek, las, opnames, …) en uit te groeien tot een expert die op termijn ook suggesties kan doen voor optimalisatie.

Aanbod

In deze functie werk je met daguren. Je krijgt een mooi loon in overeenstemming met je ervaring. Heb je de ambitie om door te groeien? Dan is daar bij Demeyere zeker ruimte voor.

Upload vereisten