AN EYE FOR TALENT

HIRED: Marketing- en communicatiemedewerker

Functie categorie
Sales & Marketing
Regio
Antwerpen
Bedrijfsomschrijving

Een van de bedrijven met wie Katz samenwerkt is een internationale speler gevestigd in de regio Antwerpen. Het bedrijf boekt een sterke groei en is daarom op zoek naar een (m/v):

 

Marketing- en communicatiemedewerker (4/5de)

 

Functie omschrijving

Samen met het managementteam bedenk jij nieuwe en creatieve manieren om het bedrijf te versterken en nog beter bekend te maken. De interne én externe communicatie vallen onder jouw hoede. Nieuwe producten krijgen mede dankzij jouw ideeën de best mogelijke start op de markt. Je stemt af met de salesverantwoordelijke om precies te weten wat er werkt. Jouw taak is niet alleen om frisse acties en campagnes te creëren, maar ook om ze uit te werken en van a tot z op te volgen – binnen het budget en met meetbare resultaten. Je bedenkt handige tools die het werk van de buitendienstmedewerkers vereenvoudigen. Allerlei praktische vragen komen bij jou terecht, van beurzen en personeelsfeesten tot drukwerk en online content. Welke uitdaging er ook op je afkomt, jij neemt het initiatief en gaat er met focus tegenaan.

Profiel

Jij bent een gedreven allrounder die graag meedenkt en zich als teamplayer opstelt.  Bovendien communiceer je graag in het Nederlands en durf je ook in het Frans een kleine presentatie te houden. Je vindt altijd het evenwicht tussen creatief én realistisch, vooruitstrevend én economisch. Door je opleiding of ervaring start je zelfverzekerd aan deze veelzijdige opdracht. Photoshop en Indesign zijn geen onbekenden voor jou, of je bent bereid om ermee te leren werken.

Aanbod

We verwachten van jou een engagement om deze functie op lange termijn uit te bouwen. Daarvoor word je beloond met een stabiele, afwisselende rol in een familiale omgeving met ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Als marketing- en communicatiemedewerker kan je hier je hart ophalen. Tegenover jouw inzet staat een aantrekkelijk loon met extralegale voorwaarden en firmawagen ter beschikking.

Upload vereisten