AN EYE FOR TALENT

HIRED: Onderhoudsmecanicien

Functie categorie
Technisch
Bedrijf
Demeyere
Regio
Herentals
logo Demeyere
Bedrijfsomschrijving

Sinds de oprichting in 1908 is Demeyere uitgegroeid van een familiale Belgische onderneming tot een wereldreferentie in roestvrijstalen kookgerei. Al meer dan 100 jaar werkt Demeyere aan topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie, wat maakt dat de roestvrijstalen potten en pannen een plaats veroverden in zowel particuliere als industriële keukens wereldwijd. Liefde voor design is een belangrijke succesfactor, maar Demeyere dankt haar succes ook aan haar zeer loyaal en hoogkwalitatief personeel.

Demeyere maakt deel uit van de Duitse groep Zwilling J.A. Henckels, maar de ontwikkeling, productie en verkoop gebeuren vanuit Herentals. Om de uitbreiding en modernisering van de activiteiten op deze site op te vangen is Demeyere op zoek naar een gedreven (m/v):

 

Onderhoudsmecanicien

 

Functie omschrijving

Als onderhoudsmecanicien ben jij onze man/vrouw bij allerlei storingen aan het machinepark. Jouw voornaamste taak: de productie storingvrij houden. Dat doe je in de eerste plaats preventief, door goed onderhoud. Daarvoor raadpleeg je mechanische tekeningen en documentatie van onze leveranciers. Ontstaat er toch een defect? Dan neem je zelf de juiste stappen om snel tot een oplossing te komen. Als dat nodig is, neem je contact op met de juist leveranciers voor wisselstukken of bedenk je alternatieven. Oplossing gevonden? Dan neem je ook de juiste maatregelen zodat het niet opnieuw gebeurt.

Profiel

Op basis van jouw ervaring met het onderhoud van allerlei machines verwachten we dat je snel ingewerkt bent in het machinepark van Demeyere. Je interpreteert vlot mechanische tekeningen en leveranciersdocumentatie en snapt het belang van preventief onderhoud. Bij defecten weet je snel de oorzaak te vinden. Jouw kennis van mechanica komt daarbij goed van pas. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken, want bij een defect moet het soms snel gaan. Wordt het ingewikkelder, dan roep je de hulp van collega’s in.

Aanbod

Bij deze functie, in dagdienst, hoort een mooi loon in overeenstemming met je ervaring. Heb je de ambitie om door te groeien? Dan is daar bij Demeyere zeker ruimte voor. Op termijn ontwerp je misschien wel zelf nieuwe onderdelen of wijzigingen aan machines!

Upload vereisten