AN EYE FOR TALENT

HIRED: Purchase Manager

Functie categorie
Administratief
Bedrijf
Orfit
Regio
Antwerpen
Logo Orfit
Bedrijfsomschrijving

Orfit Industries in Wijnegem ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiëntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Orfit is een Belgisch familiebedrijf dat wereldwijd actief is en 90 personen tewerkstelt. Het ruime productgamma vindt voor 99 % zijn weg naar professionele eindgebruikers in 105 landen. Wegens uitbreiding en constante groei zijn we op zoek naar een (m/v):

 

Purchase Manager

 

Functie omschrijving

Sterke customerservice start onder andere bij een efficiënt en doordacht aankoopbeleid. Als purchase manager onderhandel je dagelijks over prijzen en levertermijnen. Je sluit contracten af met de beste lokale en internationale leveranciers, zet langdurige partnerships op en je volgt  samen met je medewerker de leveringen en bestellingen op. Je hebt een neus voor evoluties in de markt of prijsverhogingen, je screent nieuwe leveranciers en analyseert voortdurend realistische kostenbewuste oplossingen. Bedrijfsbezoeken bij (potentiële) leveranciers zijn een vast deel van je job, want goede contacten en langdurige relaties met de leveranciers zijn belangrijk voor het behalen van jouw ambities. Samen met je aankoopassistente volg je orders, levertijden en eventuele klachten op. Je werkt nauw samen met de voorraadverantwoordelijke en de afdeling R&D om de kwaliteit van onze producten te bewaken en rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

Profiel

Je hebt aantoonbare ervaring en met je expertise en maturiteit overtuig je makkelijk leveranciers tot langdurige, kostenefficiënte samenwerkingen. Je bent communicatief sterk in het Nederlands en Engels, en je argumenteert intern en extern vanuit een sterke analytische benadering. Als purchase manager kijken we uit naar iemand met een masterdiploma of relevante ervaring. Je bent ambitieus om vanuit jouw verantwoordelijkheid het bedrijf mee richting te geven, en neemt initiatieven om Orfit innovatief vooruit te stuwen.

Aanbod

Wij bieden voor deze nieuwe functie veel uitdaging in een internationale context en een goede work/life balans. Uiteraard voorzien we een uitstekend loon met bijhorende extralegale voorwaarden.

Upload vereisten