An eye for recruitment & direct search

WHAT ABOUT EMPLOYER BRANDING?

Werknemers zijn de beste brand ambassadors. Zij dragen de filosofie van een onderneming uit. De juiste mensen aanwerven, is dus dé uitdaging voor elke onderneming.

Gelukkig is vacatures invullen onze specialiteit! 66% van de door Katz geplaatste mensen zijn na zeven jaar nog steeds succesvol in hun functie of hebben promotie gemaakt. Over een goede fit gesproken!

Voorbeeldgesprek in een selectiekantoor van Katz in Zoersel

HOE VERLOOPT RECRUITMENT & DIRECT SEARCH?

Voor elke vacature onderzoeken we de dynamiek van het team en welke resultaten verwacht worden. Aan de hand van open en heldere communicatie bepalen we doelen en ambities. 97% van de door ons geplaatste werknemers vindt Katz zeer professioneel en erg persoonlijk.

Wij houden dan ook geen éénrichtingsgesprekken, maar bekijken deze selectiemomenten als de sleutel tot een goede match.  Bent u zelf op zoek naar een toffe job? Bekijk onze vacatures en stuur ons uw cv!

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN RECRUITMENT & DIRECT SEARCH?

Meer dan 20 jaar expertise heeft ons geleerd eerlijk genoeg te zijn om irrealistische verwachtingen te counteren. Realistische vragen brengen u namelijk sneller bij de juiste mensen. Door duidelijke verwachtingen en vooruitzichten te formuleren die aansluiten bij het profiel van de vacature, krijgt talent een zuiver kader om in te groeien. 

Op zoek naar een persoonlijke aanpak? Maak kennis met de mensen achter Katz.

 

you did it

VIDEORECRUITMENT: A WINDOW ON THE COMPANY! 

Videorecruitment kan een belangrijke trigger zijn voor talent. Dankzij een krachtige en authentieke videoboodschap kan de sollicitant zich sneller identificeren met uw bedrijfsfilosofie. Een inventieve en vooruitstrevende manier om uw bedrijf en vacatures efficiënt in de picture te plaatsen. 

Geef de sollicitanten een kans om hun toekomstige collega’s en werkomgeving al te bekijken. Een filmpje werkt – zeker in deze snelle tijden – vaak beter dan een tekst.