AN EYE FOR TALENT

Sales Engineer Binnendienst

Functie categorie
Sales & Marketing
Technisch
Bedrijf
Hidrostal
Regio
Antwerpen
Logo Hidrostal
Bedrijfsomschrijving

 

Hidrostal Benelux is een jong en succesvol bedrijf gespecialiseerd in pompen voor rioolgemalen en oppervlakte-watergemalen. De gespecialiseerde pompen, spare parts en vooral de service en knowhow van Hidrostal zijn een begrip in de sector van afvalwater en waterbouwkundige activiteiten. Omwille van de groeiende vraag naar gespecialiseerde oplossingen en de vele werkzaamheden rond afvalwater, groeit Hidrostal snel en is het bedrijf op zoek naar een (m/v):

 

Sales Engineer Binnendienst

 

Functie omschrijving

Voor de Belgische klanten - vooral studiebureaus, waterbouwkundigen, diverse industriële sectoren en pipeline constructeurs - ben jij het centrale aanspreekpunt bij Hidrostal.  Na een intensieve technische opleiding, neem je zelf het initiatief voor de selectie van interessante en uitdagende projecten op basis van lastenboeken of binnenkomende offerte aanvragen. Je berekent de offertes en bent verantwoordelijk voor het correct en tijdig doorsturen van alle budgetten en timings. Naast de nieuwe aanvragen, volg je ook de lopende projecten op en beantwoord je de bijkomende vragen. Samen met de buitendienst en in overleg met de klanten kom je altijd tot doordachte en efficiënte oplossingen. Als interne coördinator heb je dagelijks veel internationale contacten met verschillende types klanten.

Profiel

Van een sales engineer verwachten we uiteraard een sterke interesse in techniek, maar Hidrostal kijkt zeker ook uit naar een gemotiveerde en energieke collega die aansluit bij het bestaande team. Diploma of ervaring? Met een bacheloropleiding elektromechanica/elektronica of gelijkwaardig door ervaring, heb je de juiste achtergrond; met een eerste werkervaring in een technische omgeving kan je ons zekervook overtuigen. Je zal werken vanuit het kantoor in Antwerpen, dus gaat onze voorkeur uit naar kandidaten uit de Antwerpse regio. Het allerbelangrijkste is dat je iemand bent die no-nonsens, efficiënt en zonder stress elke dag oplossingen op tafel legt waar we onze klanten mee verder helpen.

 

Aanbod

Hidrostal is een groeiend en ambitieus bedrijf, maar respecteert de zoektocht van elke medewerker naar een aangename work-lifebalance. Je komt terecht in een hecht professioneel team, dat vanuit technische vragen pragmatische antwoorden zoekt: creatief, kwalitseitsvol en volgens de gemaakte afspraken. Word jij onze nieuwe toffe Collega? Dan hebben wij een aantrekkelijke en veelzijdige baan bij een sterk en dynamisch bedrijf. Je loon is afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

Upload vereisten