AN EYE FOR TALENT

Verantwoordelijke Optimalisatie Onderhoudsprocessen

Functie categorie
Technisch
Bedrijf
Belgoprocess
Regio
Kempen
Logo Belgoprocess
Bedrijfsomschrijving

Belgoprocess, gelegen in Dessel, is actief in de nucleaire sector, meer specifiek in de verwerking, conditionering en opslag van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties. Dat gebeurt in verschillende opslagfaciliteiten in hartje Kempen en met hoogtechnologische middelen om de veiligheid te garanderen en de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Om verder groei en optimalisatie te realiseren, zijn we op zoek naar een (m/v):

 

Verantwoordelijke Optimalisatie Onderhoudsprocessen

 

Functie omschrijving

Als verantwoordelijke voor de optimalisatie van de onderhoudsprocessen bewaak jij mee de betrouwbaarheid van de installaties van Belgoprocess. Die moeten immers op elk moment voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Daarom behoud jij een helikopterzicht op de toestand van de technische installaties. Je bewaakt mee de inhoud en opzet van de preventieve onderhoudsplannen en geeft mogelijke verbeteringen door aan zowel interne en externe medewerkers/contractors. Met goede communicatie en regelmatig overleg zorg je voor een feilloos overzicht. Je bundelt dit in overzichtelijke werkinstructies en procedures waarmee je collega’s verder aan de slag kunnen. Uit analyse van het onderhoudsprogramma en de storingen doe je voorstellen tot verbetering.

Profiel

Door ervaring en veel kennis van techniek en onderhoud sta je zelfverzekerd in je schoenen. Techniek is helemaal jouw ding, je bent geboeid door optimalisatie en je houdt van een up-to-date administratie. Analyseren is enorm belangrijk in deze functie: niet alleen in het begin terwijl je je takenpakket leert kennen, maar ook daarna blijf je voortdurend evolueren. Aan de hand van data en analyses denk je mee na over optimalisaties binnen de organisatie. Kennis van Excel komt goed van pas om aan de slag te gaan met de gegevens die je collega’s inputten. Je hebt een bachelordiploma op zak of kan aantonen dat je op hetzelfde niveau werkt door ervaring. Het is een extra pluspunt als je iets kent van onderhoudsbeheersoftware.

Aanbod

Dit is een sleutelfunctie waarin je rechtstreeks bijdraagt aan het succes en de kwaliteit van Belgoprocess, een vooruitstrevende organisatie die sociaal engagement en duurzaamheid belangrijk vindt. Bij deze verantwoordelijke, veelzijdige functie hoort een degelijk loon met extralegale voordelen en een aangename work-life balance.

Upload vereisten