Meet the people that make Katz!

Sinds de oprichting in 1994 kiest Katz vastberaden een eigen weg: eentje met focus op toewijding, doortastendheid en betrokkenheid. Begonnen als een klein project zijn we blijven investeren en evolueren zodat er ieder jaar wel wat nieuws op de planning staat zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit omtrent ‘communicatie’, ‘engagement’ en vooral ‘interactie met mensen’ !

Anouschka Katznelson van Katz in Zoersel
Babyfoto van Anouschka Katznelson van Katz in Zoersel
ANOUSCHKA KATZNELSON - Senior consultant - CEO

Toen ik Katz startte was het mijn doel om een kwalitatief selectiebureau uit te bouwen. Door steeds de vinger aan de pols te houden hebben we onze diensten door de jaren heen verdiept, vernieuwd en geoptimaliseerd zodat we assessments van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. Vandaag focussen we ons ook op development van werknemers. We voelen dat veel bedrijven op zoek zijn naar professionele ondersteuning hierbij, want ‘happy employees are the best employees’. Ook binnen Katz is het mijn doel ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en zich te ontplooien. Ik ben er van overtuigd dat onze gebundelde expertise en passie voor mensen echt hét verschil maakt.

ANOUSCHKA ♥ een glimlach op het juiste moment - de geur van vers gemalen koffie - getting things done - gezellig koken en eten met m’n gezin of vrienden 

Johan Rombouts van Katz in Zoersel
Babyfoto van Johan Rombouts van Katz in Zoersel
JOHAN ROMBOUTS- Senior consultant - CFO

Ik kijk er steeds op toe dat testen uitgevoerd worden op een eerlijke en respectvolle manier. Het geeft me een kick als mijn eerste bevindingen bevestigd worden in een assessment en alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Het blijft een uniek gevoel om mensen dichter bij elkaar te brengen of tools aan te reiken die samenwerkingen future-proof maken. Elke dag ontmoet ik nieuwe mensen en dat prikkelt de creativiteit die nodig is om ideeën om te zetten in concrete plannen. Want hoewel mijn levensmotto ‘carpe diem’ is, kijk ik met Katz toch uit naar de toekomst en alle dingen die we samen nog gaan realiseren.

JOHAN ♥ een welgemeend compliment zonder het woordje ‘maar’ - goed lachen tijdens een stressvolle dag, wetende dat stress relatief is - creatief brainstormen - onmogelijke deadlines toch halen. 

Timo De Vocht van Katz in Zoersel
Babyfoto van Timo De Vocht van Katz in Zoersel
TIMO DE VOCHT - Assessment & development consultant

Mijn doel is mensen te helpen om de juiste richting te vinden, zowel privé als professioneel. Het geeft mij energie als een kandidaat iets waardevol heeft geleerd over zichzelf tijdens een sessie bij ons. Door de tijd te nemen om goed te luisteren en in dialoog te gaan met zowel de klant als de kandidaat, komen we steeds tot een hechte samenwerking en een resultaat op maat. Ik ben dan ook erg trots op het professionele niveau dat we aanbieden met Katz. Een HR kantoor met een oprechte persoonlijke aanpak, ruimte om jezelf te zijn én een gezonde dosis humor. Dat kom je niet elke dag tegen. 

TIMO ♥ wakker worden met ochtendb(r)abbeltjes van mijn zoontje Kobe - buikpijn van het lachen - wandelingen op zonnige herfstdagen - lange zomeravonden met vrienden. 

Gao van Katz in Zoersel
Babyfoto van Gao van Katz in Zoersel
GAO –Queen of Katz

Katz is eigenlijk van mij. Met mijn puppy eyes en waggelgangetje wind ik iedereen zo rond mijn pootje. Ik vul mijn dagen vooral met de search naar knuffels en brokjes. Meestal vind je mij in mijn rieten office terwijl ik brainstorm over nieuwe technieken om nog meer aaitjes te scoren. Ik zou iets willen zeggen over het team, maar op mezelf alleen al doe ik de boel hier draaien. De dagen dat ik op kantoor ben, is iedereen duidelijk extra in zijn nopjes. Dat zegt eigenlijk alles, denk ik dan. 

GAO ♥ Katz – lekker eten - aaitjes over mijn buikje - mijn mandje - mijn baasje.