katz eye

OUR BUSINESS IS UNDERSTANDING YOURS

Meer dan 180.000 kandidaten geïnterviewd.

Werknemers zijn je beste ambassadeurs. Zij dragen de filosofie van je onderneming uit. De juiste mensen aanwerven én behouden, is dus de grote uitdaging voor je HR-beleid. Gelukkig is vacatures invullen één van onze specialiteiten:

  • 97% van de door Katz geplaatste werknemers vinden ons zeer professioneel en erg persoonlijk.
  • 66% van de door Katz geplaatste mensen zijn na zeven jaar nog steeds succesvol in hun functie of hebben intern promotie gemaakt.

Over een goede fit gesproken!

Recruitment & Search

Een vacature binnen je bedrijf? Dan willen we eerst een heel aantal dingen weten. De dynamiek binnen het team, de doelen, de ambities en de resultaten die je verwacht. De doelen en ambities. Daarom begint elke zoektocht met een open en helder gesprek. Bij Katz is recruitment geen eenrichtingsverkeer, maar de sleutel tot een goede match. Zoek je zelf naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures en stuur ons je cv!

Recht op het doel af met Katz

We houden van duidelijke communicatie, realistische verwachtingen en lange termijn relaties. Voor onze kandidaten willen we een meerwaarde zijn om duidelijke verwachtingen en vooruitzichten te kunnen schetsen. Zo krijgt talent een duidelijk kader om in te groeien.

katz eye

YOU WERE BORN TO BE REAL, NOT TO BE PERFECT

Nieuw talent vinden om je onderneming te versterken? Dat is zoveel méér dan een verlanglijstje van competenties afvinken. Katz kijkt verder dan de cv’s en vaardigheden. Persoonlijkheid en waarden zorgen immers voor een duurzame samenwerking.

katz eye

Witte raven

Mogen we een misverstand uit de wereld blijven helpen? Niet elke zoektocht is haalbaar.

image
image
katz eye

Employer branding

Recruitment is steeds meer een kwestie van employer branding. Wil je opvallen in de massa, dan moeten mensen kunnen voelen waar je merk voor staat. Want we verkopen geen jobs: we nodigen mensen uit om deel uit te maken van jullie familie.

katz eye

Toon de realiteit

De juiste mensen aantrekken, doe je door te tonen wie je écht bent. We geven dan ook getrouw weer hoe het is om bij jullie te werken. “Show, don’t tell”: laat je huidige werknemers aan het woord, geef hen de kans om hun ervaringen te delen en verberg je tekortkomingen niet. Bij de opstart van een nieuw dossier nemen we tijd om te praten en een dieper inzicht te krijgen in de bedrijfscultuur.

image
image
katz eye

Overtuig met je missie

Vandaag trek je de beste talenten niet meer aan met enkel een bedrijfswagen of gratis sushi op vrijdag. Wel met een duidelijke missie die concreet genoeg is en die vertaald is naar doelstellingen. Waar wil je naartoe? Hoe? En binnen welk tijdsbestek? Bij Katz willen we weten hoe we kunnen bijdragen. En dan hebben we het niet enkel over millennials: ook andere generaties willen op professioneel vlak een helder doel voor ogen hebben. Wat kan Katz doen voor jou? Laat het ons weten!