katz eye

WELCOME TO THE A-TEAM

Wij zijn het hart van Katz. We werken niet bij Katz, we zíjn Katz.

Katz in een notendop? Een betrokken team met een vastberaden houding, gefocust op persoonlijke aanpak. Wij geloven in de kracht van samenwerking, zijn toegewijd, zorgvuldig en betrouwbaar.

katz eye

TEAM ASSESSMENT & RECRUITMENT

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en zijn toegewijd, zorgvuldig en betrouwbaar. Je kan ons best omschrijven als vastberaden met een focus op betrokkenheid, een oprechte persoonlijke aanpak en zeer veel ruimte om jezelf te zijn.

Anouschka

Dit topteam ligt me nauw aan het hart. Binnen Katz is het mijn doel ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte krijgt om een waardevolle, onmisbare schakel te zijn. Om samen na te denken, beslissingen te nemen en zinvol werk te doen.

♥ als team samen kleine overwinningen vieren, getting things done, gezellig koken, mijn gezin 

Timo

Mensen helpen is een kernwaarde voor mij. Het geeft me energie als een kandidaat iets waardevols over zichzelf heeft geleerd tijdens een assessment en wanneer we onze klanten diepgaande inzichten kunnen verschaffen.

♥ wakker worden met de glimlach van mijn zoontjes, buikpijn van het lachen, wandelingen op zonnige herfstdagen, lange zomeravonden met vrienden


Johan

Het blijft een uniek gevoel om mensen dichter bij elkaar te brengen of tools aan te reiken die samenwerkingen future-proof maken. Mijn motto in het leven is ‘carpe diem’. Toch is mijn doel voor Katz om net veel naar morgen te kijken. Naar alle dingen die we samen nog gaan realiseren.

♥ lekker eten, aan de toog hangen met vrienden, feestjes organiseren 


Waya

Hey daar, ik ben Waya! Met mijn aanstekelijke enthousiasme en lief karakter sta ik altijd klaar om je knuffels en een dosis positieve energie te geven! 🐾

♥ Ik hou van smakelijke knabbeltjes en sappige botten, door het bos rennen met de wind in mijn vacht, en spelen met andere viervoetige vriendjes!

katz eye

IT

Digitalisering en nieuwe technologieën hebben steeds meer invloed op ons en ons werk. Bij Katz grijpen we graag opportuniteiten waar we ze zien. Daarom bepaalt onze IT'er mee onze toekomst. Hij bouwt, inhouse state-of-the-art applicaties die ons helpen om volgende stappen te zetten én kwaliteit en privacy te garanderen. Ons motto: Dreams connect people, we connect dreams.

Aäron

De rol van software engineer data is me op het lijf geschreven. Het is mijn taak om altijd verder en vooruit te kijken. Ik werk graag nieuwe concepten uit en word gelukkig van slimme oplossingen voor complexe kwesties. Want: “There’s always a way to fix things.”

♥ het MacGyver-principe, barbecueën, gamen met vrienden.